E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210

Enkelit Duo


Kaikille jotka haluavat juhliinsa iloa, naurua ja rentoa fiilistä tai ravintoloissaan oluthanat virtaamaan. Manserokkia ja hulvattomia välispiikkejä!


Enkelit Duo soittaa vauhdikasta Manserokkia! Tämä parivaljakko ei jätä kylmäksi ketään; sen takaavat Jussin humoristiset ja hyväntuuliset välispiikit. Solisti Jussi Aaltonen on tullut tunnetuksi Mustat Enkelit yhtyeen keulakuvana ja moninaisista toimistaan nuorten ja etenkin sotaveteraanien hyväksi. Päivätyökseen lähihoitajan ammatissa päihdetyöntekijänä työskentelevä Aaltonen tunnetaan myös Rauhanturvaajakomennuksestaan Etelä-Libanonin ”tulihelvettiin”.


Duon keikoilla soi Enkeleiden omaa tuotantoa, Jussin enomiehen; Pate Mustajärven soolotuotantoa sekä Popedaa ja Juicea höystettynä Jussin legendaarisilla välispiikeillä joissa kannustetaan kansaa nauttimaan riittävissä määrin talon antimia. Soveltuu erinomaisesti ravintoloihin, tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Duolla mukana komppikone, eli meno on taattua alusta loppuun asti. Duolla on myös saatavissa osaksi tanssisettiä esim. häätilaisuuksiin.


Jussi Aaltonen – laulu, kitara

Jari Nieminen - kitara


Facebook


Mustat Enkelit virallinen youtube-kanava


Mustat EnkelitKeikkatiedustelut: 

mimi@mimintalli.com/ puh. 050-548 3210
Enkelit Duo, MiminTalli

Kuva: Sakari PartioKuva: Elise AhokasKuva: Elise AhokasE-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210