E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210

Toni Lähteenmäki


Kaunis, upeaääninen ja äärimmäisen taitava Toni Lähteenmäki viihdyttää erilaisilla kokoonpanoilla kuulijoitaan laajalla skaalalla sekä omaa että kotimaisien kuin ulkomaistenkin huippuartistien tuotantoa. Tämän laajasti suomalaiseen viihde- ja musaskeneen vaikuttaneen ja siksipä Mrs. Manserockiksikin tituleeratun moniosaajan keikkaseteistä löytyy iloa, vauhtia ja huomattavaa osaamista tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tonilta löytyy myös erilaisia teemasettejä esim. hevosaiheisiin tapahtumiin.


Toni Lähteenmäki on suomalainen muusikko, laulaja ja musiikintekijä. Rock-yhtye Ilonan perustajajäsen, lauluntekijä ja kitaristi. Legendaarinen Ilona raivasi 1980-luvulla tietä uranuurtajana suomalaisille naisrockmuusikoille. Toni Lähteenmäen ensimmäinen sooloalbumi "Haaveilen" ilmestyi heti Ilonanhajoamisen jälkeen 1990 ja "Tulevaisuuden portti "1996.

Singlejulkaisutovat "Aamu-unia", "Taikaa", "Univelkaa". Vuonna 2010 ilmestyi AkunTehtaan tuotantona " Zambian vocal collection" accapellana toteutettu "Haaveilen". 1990- luvun loppupuolella perustettu All Ways+ yhtye toteutti aktiivisen keikkailun ohessa myös sketsiohjelmasarjan "Epilaattori" TV 2:lle.


Vuosien varrella Toni on laulanut lukuisien eri yhtyeiden ja artistien levyillä pääasiassa taustalaulajana. Näitä ovat mm. Juice, Popeda, Kummeli, Heikki Silvennoinen, Anssi Tikanmäki ja Masi Luoma.


Yritys- ja yksityistilaisuudet, ravintolat.

Mahdollisuus tilata joko trubaduurina tai duona.Facebook


Keikkatiedustelut:

mimi@mimintalli.com/ puh. 050-548 3210
Kuva: Sakari Partio

Kuva: Sakari Partio

E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210