E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210


Tampereen parhaimmat esiintyjät; 

bändit, artistit, lastenohjelmistot, teemaohjelmat, stand up, mentalismi 

sekä juontajat, kouluttajat ja ohjelmatuotanto. 

Oheispalvelut, kuvaukset, tapahtumateltat ja -kalusteet 

yhteistyökumppaneiden kautta. 


Showt ja ohjelmistot ovat aakkosjärjestyksessä. Nimeä klikkaamalla pääset tarkempaan esittelyyn.


ELVIS GOSPEL & JOULU

Elvis gospel on tyylikkäästi toteutettu ohjelma, joka perustuu Elviksen tunnetuksi tekemiin gospel-kappaleisiin. Joulun aikaan ohjelmistossa on mukana myös joululauluja.


ELVIS VIHKIMISSEREMONIA

Häätilaisuudet ja syntymäpäivät, erilaiset tapahtumat ja erikoistilaisuudet!


Kirkkokonserttien ohjelmisto koostuu pääosin Elviksen tunnetuksi tekemistä gospel-kappaleista. Joulukonserteissa mukana on myös kaikkien tuntemia joululauluja.

Häätilaisuuksissa ”Elvis”, eli Aron toimittaa hääparin ”vihkimisen” Las Vegas-tyyliin!  Voit tilata "Elviksen" myös seremoniamestariksi esimerkiksi häihin tai syntymäpäiville.


ISIEMME TEOKSET

Tunnettujen tamperelaisten muusikoiden vesat, eli ne omien vanhempiensa kaikkien arvokkaimmat teokset esittävät mieluisimpiaan kappaleita isiensä tuotannosta. 

JUSSI & VALTTERI AALTONEN SHOW

Shown päätähtinä loistavat Isä Jussi ja poika Valtteri haastaen toisiaan Manse- ja Suomirockin musiikilliseen mittelöön.


Tänä isänpäivänä tunnetut rokki-isät saavat viettää juhlapäiväänsä katsomosta käsin. Koko kansan tuntemien taiteilijoiden sijaan parrasvaloissa loistavat heidän lahjakkaat lapsensa, jotka esittävät isiensä tunnettuja teoksia.


Artistien iloisella asenteella, keskinäisellä kemialla ja toistensa tuntemuksella pääsee yleisökin vahvasti mukaan nauttimaan tästä huikeasta illasta kera parhaimpien kappaleiden ja aidon rockelämyksen.


VIVA LAS VEGAS! -SHOW

Viva Las Vegas! –show:ssa voit tavata ”Elvis Presleyn”, ”Roy Orbisonin” ja ”Marilyn Monroen” sekä kuulla heidän kuolemattomia hittejään.

VOODOO

Mentalisti Jose Ahosen uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja ohjailusta.


Viva Las Vegas! -showssa näet mitä tapahtuu, kun ”Elvis”, ”Roy” ja ”Marilyn” tapaavat ensi kertaa toisensa. Luvassa on huikeita yksilösuorituksia sekä upeita yhteisnumeroita!

Hypnotisoiva, yleisöään osallistava ja mukaansatempaava psykologinen Vooodoo-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.

E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210