E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210

Showt ja ohjelmistot ovat aakkosjärjestyksessä. Nimeä klikkaamalla pääset tarkempaan esittelyyn.


ELVIS GOSPEL & JOULU

Elvis gospel on tyylikkäästi toteutettu ohjelma, joka perustuu Elviksen tunnetuksi tekemiin gospel-kappaleisiin. Joulun aikaan ohjelmistossa on mukana myös joululauluja.


Kirkkokonserttien ohjelmisto koostuu pääosin Elviksen tunnetuksi tekemistä gospel-kappaleista. Joulukonserteissa mukana on myös kaikkien tuntemia joululauluja.


ELVIS VIHKIMISSEREMONIA

Häätilaisuudet ja syntymäpäivät, erilaiset tapahtumat ja erikoistilaisuudet!


Häätilaisuuksissa ”Elvis”, eli Aron toimittaa hääparin ”vihkimisen” Las Vegas-tyyliin!  Voit tilata "Elviksen" myös seremoniamestariksi esimerkiksi häihin tai syntymäpäiville.


HIETASET

Suomen ehdottomasti arvostetuimpiin ja rakastettavimpiin tenoreihin kuuluva Pentti Hietanen konsertoi  yhdessä äärimmäisen taitavan ja ihastuttavan perheensä kera. 


Hietasten perheen konsertti rakentuu mm. sekä koti- että ulkomaisista viihde- ja rockmusiikin helmistä vaikkapa kirkkokonsertteihin. 

Kappaleissa liikutaan monipuolisesti tenorilauluista ja suomalaisista sekä kansainvälisistä hiteistä rokkiin eli Granadasta Deep Purplen Burniin.ISIEMME TEOKSET

Tunnettujen tamperelaisten muusikoiden vesat, eli ne omien vanhempiensa kaikkien arvokkaimmat teokset esittävät mieluisimpiaan kappaleita isiensä tuotannosta. 


Tänä isänpäivänä tunnetut rokki-isät saavat viettää juhlapäiväänsä katsomosta käsin. Koko kansan tuntemien taiteilijoiden sijaan parrasvaloissa loistavat heidän lahjakkaat lapsensa, jotka esittävät isiensä tunnettuja teoksia.JUSSI & VALTTERI AALTONEN SHOW

Shown päätähtinä loistavat Isä Jussi ja poika Valtteri haastaen toisiaan Manse- ja Suomirockin musiikilliseen mittelöön.


Artistien iloisella asenteella, keskinäisellä kemialla ja toistensa tuntemuksella pääsee yleisökin vahvasti mukaan nauttimaan tästä huikeasta illasta kera parhaimpien kappaleiden ja aidon rockelämyksen.


VIVA LAS VEGAS! -SHOW

Viva Las Vegas! –show:ssa voit tavata ”Elvis Presleyn”, ”Roy Orbisonin” ja ”Marilyn Monroen” sekä kuulla heidän kuolemattomia hittejään.


Viva Las Vegas! -showssa näet mitä tapahtuu, kun ”Elvis”, ”Roy” ja ”Marilyn” tapaavat ensi kertaa toisensa. Luvassa on huikeita yksilösuorituksia sekä upeita yhteisnumeroita!


VOODOO

Mentalisti Jose Ahosen uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja ohjailusta.


Hypnotisoiva, yleisöään osallistava ja mukaansatempaava psykologinen Vooodoo-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210