E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210

Annika Eklund


Monipuolinen Annikka Eklund esittää omaa suomenkielistä tuontantoaan + covereita myös bändin kera. Lisäksi on mahdollisuus tilata 1950- ja 60-luvun tanssittavaa suomen- ja englanninkielistä musiikkia. Finnhitit/ Finnhitsmusiikkia sekä englanninkielistä bilemusaa bändillä. 


Annikalta luonnistuu myös jazzstandardeja sekä jazziskelmiä joko bändillä tai pianistin kera kuten myös erilaiset teemakonsertit: mm. joulu- ja lastenkonsertit. 


Suosittu laulaja Annika Eklund on syntynyt Vaasassa, käynyt koulua Vaasan musiikkiluokilla ja harrastanut musiikkia Kuula-opistossa. Annika kirjoitti ylioppilaaksi 1997 Vaasan lyseosta ja valmistui musiikkipedagogiksi 2005 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.


Laulamisen Annika Eklund aloitti jo kouluvuosina, 13-vuotiaana vaasalaisessa Maaherra-yhtyeessä. Ylioppilasvuonna hän voitti Lavatähti 1997 -tittelin ja levytti ensimmäisen albuminsa Kaunis uni Fazer Musicille. Hän sijoittui 2001 Tangomarkkinoilla tangoprinsessaksi. Annika Eklundin julkaisemia myöhempiä albumeja ovat Valoja ja varjoja, Shanghain valot, Rakkausseikkailu 2007 , Valonarkaa ja Missä on mun Strömsö . Eklund osallistui myös 2006 Suomen euroviisukarsintaan kappaleella Shanghain valot, joka sijoittui kolmannelle sijalle. Live-esiintymisiä on ollut monialaisesti: lukemattomista omista keikoista aina Yö-yhtyeen konserttikiertueisiin, Sinfoniaorkesterivierailuihin ja Helsingin Casinon show-esiintymisiin Sami Pitkämön orkesterin kanssa. Annika on myös esittänyt Finnhitsmusiikkia isojen orkestereiden solistina, Mikael Konttisen kanssa ja kapelimestarina Antti Rissanen.


Teatterissa Annika Eklund on esiintynyt musiikkiteatteriproduktioissa, mm. Helsingissä Olavi Virta –musikaalissa (2009), Valkeakosken kesäteatterissa Pirkko Mannolasta kertovassa musikaalissa Pirkko ja Åke – vuosisadan rakkaustarina (2010), Tampereen Palatsiteatterin musikaaleissa Hurriganes (2013) ja Ihan tuuliajolla (2014), Vaasan kaupunginteatterissa On kesäyö- musikaalissa (2016-2017)sekä Rauman kesäteatterin Suklaasydän-produktiossa. Suklaasydän, jossa Annika Eklundin lisäksi laulavat Anna Hanski ja Sani, keikkailee ja esiintyy edelleen eri puolilla Suomea. Kesällä 2017 Suklaasydän nähtiin Hämeenlinnan kesäteatterissa.


Erittäin laajan kokemuksen ja osaamisensa myötä Annikalta luonnistuu erinomaisen hyvin ja monipuolisesti erilaiset esiintymiset sekä ohjelmistot.

Näitä ovat mm.

- oman tuontannon; suomenkielistä + covereita (Duo/ bändi) esittäminen.

- 50- ja 60-luvun musiikkia; tanssittavaa suomen- ja englanninkielistä ohjelmistoa

- Finnhitit/ Finnhitsmusiikkia sekä englanninkielinen bilemusa bändin kera

- jazzstandardeja sekä jazziskelmiä (bändin tai pianistin kera)

- erilaiset teemakonsertit: mm. joulukonsertit, lastenkonsertit


Facebook


Keikkatiedustelut:

mimi@mimintalli.com/ puh. 050-548 3210

E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210