E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210

Mustat Enkelit

Kuva: Sakari Partio


Parasta menoa ja rokkenrollia suaraan Tampereen ytimestä!

Tamperelainen Mustat Enkelit on todellinen pitkänlinjan yhtye joka tulkitsee solistinsa Jussi Aaltosen johdolla kauniita ja melodisia kappaleita karhealla sekä intensiivisellä rockenergialla, unohtamatta tietenkään huikeita välispiikkejä!


Omaa tuotantoaan, eli vauhdikasta, melodista ja tiukkaa Manserockia sekä sopivasti tunnelmallista poppia soittava Mustat Enkelit on pitkän tien kulkija. Rehellinen rocktyöläinen! Bändi on julkaissut vuodesta 2007 alkaen viisi pitkäsoittoa sekä huomattavan määrän singlejulkaisuja. Bändin solisti; Jussi Aaltonen on niinikään julkaissut omalla nimellään useita omia singlejulkaisujaan. Kappaleet ovat saaneet hyvin soittoa radioissa ja huomiota eri medioissa. Mustat Enkelit tunnetaan myös v. 2008 julkaisemastaan ”Nyt Aika On” kappaleestaan jolla on kerätty huikea summa Sotiemme veteraaneille. Viimeisin singlejulkaisu ”Jos ei Sattuis Koskaan Enää” on huikea rockballadi legendaarisen ja moninkertaisesti palkitun Sana Mustosen tekstein. Bändin uusin Suomen 100-vuotista taivalta kunnioittava ”Suomi100” kappale on sävellyskilpailun satoa ja siitäkin lataustuotot ohjataan suoraan Sotiemme veteraaneille.


Bändin solisti Jussi Aaltonen on tullut tutuksi paitsi musiikin kautta, niin myös työstään lähihoitajana nuorien parissa päihdetyöntekijänä, erilaisista tv- ja radioesiintymisistään sekä rauhanturvaajatehtävistään. Rumpali Kari ”Hohdin” Holm on soittanut aikoinaan legendaarisessa Kontrassa ja Popedassa 17v. Jari Nieminen vastaa pääasiassa Enkelituotannon levytyksistä ja julkaisee omaa musiikkiaan sekä myös keikkailee yhdessä Jussi Aaltosen kanssa Enkelit Duona sekä Kätilö Mäkinen orkesterissa kuten myös Kimmo Tuomistokin.


Enkelit vetoavat yleisöönsä laajalla skaalalla. Yhtyeen vauhdikas ja näyttävä esiintyminen jaerinomainen tekniikka soveltuvat loistavasti niin pienille kuin 

suurillekin stageille ravintoloihin, yksityistilaisuuksiin kuin suurempiinkin tapahtumiin. Tämän bändin keikoilla ei arastella maljojen nostamisia, eli ravintoloiden kassakoneet kiittävät! 


Jussi Aaltonen - laulu
Jari Nieminen - kitara
Kari Holm - rummut
Kimmo Tuomisto - basso (koskettimet)


Keikat:Keikkatiedustelut:

mimi@mimintalli.com/ puh. 050-548 3210Kuva: Sakari PartioKuva: Sakari Partio


Kuva: Sakari Partio

E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210